Tandarts Groningen? | Welkom op de website van Tandartsenpraktijk De Held

nieuwe patienten

Tandartsenpraktijk De Held in Groningen is in mei 2010 opgericht in de jonge wijk De Held in west-Groningen. De praktijk is gespecialiseerd in esthetische en algemene tandheelkunde, preventie en mondhygiëne, mensen met lichamelijk en geestelijke beperkingen kunnen ook bij ons terecht. Zaken als implantologie vereisen uiterste precieze en zorg. Voor deze zorg bent u bij ons in goede handen! Wenst u een mooi gebit en witte tanden? U kunt altijd bij ons terecht.

Wij beschikken over alle moderne apparatuur en gebruiken de nieuwste technieken zodat de tandarts u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Tandarts Sareh Baghban heeft als angsttandarts gewerkt en heeft dus veel ervaring met het behandelen van angstige patiënten. Heeft u een slecht onderhouden gebit? Wij kunnen u helpen weer een mooie lach en een gezond gebit te krijgen.
Ook als u last hebt van tandvleesontsteking, kiespijn of als u denkt dat u een gaatje hebt kunt u bij ons terecht.

Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom. Wij zijn van mening dat het belangrijk is al op jonge leeftijd veel aandacht aan het gebit te besteden. De tandarts en mondhygiëniste wijzen kinderen (en de napoetsende ouders) op de tanden en kiezen die bij het tandenpoetsen nog worden overgeslagen en geven instructies hierop gericht. Jong geleerd is oud gedaan! Kinderen krijgen bij ons in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar bij de halfjaarlijkse controle een fluoride behandeling. Dit geeft de blijvende tanden en kiezen extra stevigheid en helpt gaatjes voorkomen. De beste remedie tegen gaatjes blijft natuurlijk goed poetsen en beperkt gebruik van zoete en zure voedingsmiddelen.

 

De praktijk bevindt zich in een medisch complex in Groningen naast de praktijk van huisarts Metternich in de wijk De Held, nabij Vinkhuizen, Gravenburg en Reitdiep. Voor de deur is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Op zoek naar een tandarts in Groningen? Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Ik heet je van harte welkom in onze praktijk, je kan je hier aanmelden als nieuwe patiënt!

download

Wij zijn ook te vinden op Facebook onder  Tandartsenpraktijk De Held !
 

Tandarts Groningen | Sareh Baghban

Onzichtbare beugel: Air®aligner

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is. Ideaal voor iedereen die liever een beugel uit het zicht heeft!

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Tandartspremies bij de zorgverzekeraars stijgen gemiddeld 8%

Tandartsenpraktijk de Held, specialist als angsttandarts willen niet dat u in 2012 hiermee wordt verrast. De meeste verzekeraars hebben in middels hun cliënten uitgebreid hierover geïnformeerd.
Lees meer

Belangrijk voor u!

Voor u als patiënt is het belangrijk om te weten welke zaken er veranderen en hoe u daar het beste mee om kan gaan. Daarom deze informatie.
Uw zorgverzekeraar vergoed minder maar de premie blijft gelijk.
Lees meer

© TriplePro Online Marketing

Tandartsenpraktijk De Held
Tandartsenpraktijk De Held